Известие

Collapse
No announcement yet.

ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР

Вече 3ти сервиз ми отказва смяна на въздушния филтър. Било много отговорно , нямало "фаида" и не им се занимавало за да не объркат нещо !!!! Карам 155ца 1,7 ts с газова BRC и като я видят с тия кихалки и клапи не искат да я пипнат . Препоръчайте ми някой кадърен и отговорен майстор в София ....
    ето и номера ми 0896710218 ако ви дойде нещо на ум ....
    Обороти му е майката...

как може да се занимаваш с такива некадърници?? вземи си крастата отверка и си го смени сам не е чак толкова сложно че да ти трябва майстор велик :P
    155 1.7 94 g.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2501

Ето ти процедурата коелга, не знам колко кихалки са ти слагали и къде точно но не виждам как точно би ти попречило това да си смениш филтъра
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ако не се справиш сам, отивай в клубния сервиз, телефоните ги има в общия технически, търси Румен или Чавдар.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
          Ако не се справиш сам, отивай в клубния сервиз, телефоните ги има в общия технически, търси Румен или Чавдар.
          Гиги момчето е от Радомир бре макар че не е много далеч и може да се разходи до София
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не ми е проблем идването в София , там работя и съм по цял ден в столицата . Уплашиха ме маисторите. Както казахте с кръстатата отверка си свърших сам работата !!!!! ЕБАТИ МАИСТОРИТЕ
            Обороти му е майката...

Comment

Working...
            X